НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 4 від 2016-09-12
Про внесення змін до рішення міської ради від 29.08.2006 року №18 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» (оприлюднено 12.09.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
20  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ
позачергова

 

РІШЕННЯ

від   ­­­­­­­­­­­12.09.2016   № 4
м.Первомайськ     

Про внесення змін до рішення міської   ради  від   29.08.2006 року №18 «Про  затвердження Положення    про   присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» 

            Відповідно до статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи значний вклад в розвиток міста Первомайська, великі заслуги окремих громадян нашого міста та видатних людей, які проживають за його межами, враховуючи пропозиції депутатів міської ради, міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни в пункт 2 рішення міської ради від 29.08.2006 року №18 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська», виклавши його в наступній редакції:

- право висунення кандидатури на звання „Почесний громадянин міста Первомайська” надається трудовим колективам (групі працівників) загальною чисельністю не менше 100 осіб,  громадським та релігійним організаціям, політичним партіям, об’єднанням громадян та депутатам міської ради не менше половини від загального складу міської ради.

2. Доповнити частину 1 Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» абзацом наступного змісту:

- рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» кандидатурі, яка запропонована депутатами міської ради, приймається більшістю голосів від загального складу міської ради.

Кандидатура на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська», запропонована депутатами міської ради, не підлягає обговоренню комісією по розгляду пропозицій на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Міський голова                                                                                                Л.Г.Дромашко

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024