НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 6 від 2016-09-12
Про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2015 року № 2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту «Місто, де зручно всім» на 2016-2020 роки (оприлюднено 12.09.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
20  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ
позачергова

РІШЕННЯ

від   12.09.2016    № 6
м.Первомайськ   

Про    внесення   змін   до     рішення
міської ради від 17.12.2015 року № 2
«Про    затвердження     Комплексної
програми соціального захисту
«Місто,   де  зручно  всім»  на
2016-2020 роки

      На підставі пункту 22 частини 1, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», і з метою надання послуг та допомоги  незахищеним верствам населення, міська рада

ВИРІШИЛА:

      1. Внести зміни в зміст заходу розділу І (Соціальний захист людей похилого віку та осіб, які постраждали  внаслідок Чорнобильської катастрофи) додатку 3 (Заходи щодо реалізації  Комплексної програми соціального захисту „Місто, де зручно всім” на  2016-2020 роки) затвердженого рішенням міської ради від  17.12.2015 року № 2, а саме:

      1.1. пункт 25 викласти в новій редакції:

       - надавати матеріальну допомогу у грошовому еквіваленті для проведення реконструкції системи опалення ветеранам війни (учасникам бойових дій, інвалідам війни, учасникам війни, дітям війни, жертвам нацистських переслідувань, сім'ям загиблих  (померлих) військовослужбовців та ветеранів війни, ветеранам військової служби, реабілітованим особам), інвалідам та сім'ям, які виховують дітей-інвалідів, багатодітним сім'ям, сім'ям чорнобильців, ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС,  малозабезпеченим особам, одиноким особам похилого віку (за наявності права власності на житло та відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги. Для учасників бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції, власником житла можуть бути  члени родини: дружина, чоловік, мати, батько). Розмір допомоги складає 12 тис. грн.. Право на реконструкцію системи опалення надається пільговику одноразово.

      1.2. Доповнити  даний розділ пунктом  27 текстом наступного змісту:  

          - надання допомоги на реконструкцію системи опалення інвалідам війни, які проживають в будинках приватного сектору та в квартирах багатоповерхових будинків, за умови відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги. Право на реконструкцію системи опалення надається пільговику одноразово. 

     2. Покласти відповідальність за виконання даного рішення на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради. 

     3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства та дитинства.

 Міський голова                                                                            Л.Г.Дромашко

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024