НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 1 від 2016-09-29
Про оптимізацію системи теплозабезпечення міських закладів освіти (оприлюднено 29.09.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
21  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ

від   29.09.2016 року   № 1
м.Первомайськ

Про  оптимізацію  системи
теплозабезпечення міських
закладів освіти         

            Керуючись статтею 25 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Законів України ”Про теплопостачання”, ”Про енергозбереження”,  для виконання заходів Програми оптимізації та розвитку системи теплозабезпечення м. Первомайськ на 2014-2017 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30.07.2014 року № 1  ”Про затвердження  Програми оптимізації та розвитку системи  теплозабезпечення м. Первомайська на 2014-2017 роки” з метою  скорочення споживання природного газу, міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити управлінню освіти Первомайської міської ради встановити автономне    електричне  опалення   в   дитячому  навчальному  закладі  № 1  по вул.Театральна, 4,  загальноосвітній школі І ступеня № 11 та Первомайській гімназії     по   вул.Театральна, 26,   дитячо-юнацькій   спортивній   школі    по вул. Театральна, 7, дитячо-юнацькому центрі національного відродження та центрі науково-технічної творчості учбової молоді по вул.Михайла Грушевського, 10. 

2. Покласти відповідальність за виконання даного рішення на  заступника міського голови по охороні здоров’я та гуманітарних питаннях.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства. 

Міський голова                                                                                           Л.Г. Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024