НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-12
Звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради за 2020 рік

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від ________________ № __
      м. Первомайськ

 

Звіт міського голови про здійснення
державної регуляторної політики
виконавчими органами Первомайської
міської ради за 2020 рік

 

          Відповідно до пункту 9 частини 1 статті 26, частини 6 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування інформаційної та регуляторної політики та розвитку територій, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради за 2020 рік взяти до відома. (Додаток).

2. Відділу підприємницької діяльності управління економіки міської ради (Чорна) забезпечити оприлюднення Звіту міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради за 2020 рік  шляхом опублікування в ПП РГ «Вісник Первомайська».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування інформаційної та регуляторної політики та розвитку територій.                

 

Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО

 

Інна Чорна 7 51 62

 

Висновок


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024