НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 9 від 2016-09-29
Про встановлення земельного сервітуту (оприлюднено 29.09.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
21  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від   29.09.2016 року   № 9
м.Первомайськ                         

Про встановлення земельного сервітуту

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,статей 12, 98, 99, 100 Земельного  кодексу  України, підпункт «ї» частини 2 статті 25 Закону України «Про землеустрій», пунктів 6, 7 розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України  щодо розмежування земель державної і комунальної власності»  від 06.09.2012 №5245-VI, враховуючи клопотання ТОВ «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» від 15.09.2016 року, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0022 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Івана Папаніна, 55 (ДНЗ №16), із загальної площі 0,6917 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Управлінням освіти Первомайської міської ради (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 22.10.2010 року серія ЯЯ № 193729). 

2. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0047 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Івана Виговського, 9 (нежитлова будівля поліклініки), із загальної площі 0,3778 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 25.08.2009 року серія ЯЯ №193151). 

3. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0027 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Олександра Коротченка, 18-а (нежитлова будівля дитячої поліклініки), із загальної площі 0,5597 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 16.07.2009 року серія ЯЯ № 193096).

4. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0030 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Василя Жуковського, 43-а (гуртожиток), із загальної площі 0,1196 га, яка перебуває на умовах оренди у ТДВ «Первомайськдизельмаш (договір оренди землі від 13.09.2006 року № 040600200124). 

5. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0122 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Корабельна, 20/2 (комплекс учбових та допоміжних будівель), із загальної площі 2,5148 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Професійно-технічного училища № 22 (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 09.12.2010 року серія ЯЯ № 194267).

6. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0083 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Михайла Грушевського, 1 (адміністративна будівля), із загальної площі 0,6059 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Виконавчого комітету Первомайської міської ради (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 12.11.2011 року серія ЯЯ № 194495).

7. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0029 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Михайла Грушевського, 10 (центр науково-технічної творчості учнівської молоді та дитячий юнацький центр національного відродження), із загальної площі 0,1522 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Управлінням освіти Первомайської міської ради (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 22.10.2010 року серія ЯЯ № 193724). 

8. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0030 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Театральна, 7 (дитячо-юнацька спортивна школа), із загальної площі 0,6468 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Управлінням освіти Первомайської міської ради (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 22.10.2010 року серія ЯЯ № 193722).

9. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0036 га та площею 0,0047 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) та для встановлення комплектної трансформаторної підстанції  по вул. Театральна, 4 (ДНЗ № 1), із загальної площі 0,5552 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Управлінням освіти Первомайської міської ради (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 22.10.2010 року серія ЯЯ № 193730). 

10. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0039 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Корабельна, 21-а (ДНЗ № 5), із загальної площі 1,3109 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Управлінням освіти Первомайської міської ради (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 10.09.2009 року серія ЯЯ № 192438). 

11. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0133 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Театральна (ЗОШ № 11), із загальної площі 0,9735 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Управлінням освіти Первомайської міської ради (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 09.02.2007 року серія ЯЯ № 190150).

12. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0045 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) по вул. Корабельна, 13 (ДНЗ №  24), із загальної площі 0,9527 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Управлінням освіти Первомайської міської ради (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 10.03.2009 року серія ЯЯ № 192434). 

13. Надати дозвіл юридичній особі Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку поширюється право земельного сервітуту, площею 0,0161 га, для укладання договору земельного сервітуту між власником земельної ділянки Первомайською міською радою та Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМУНСЕРВІС ТЕПЛО» для встановлення малої архітектурної форми (теплоакумулюючої ємності) та комплектної трансформаторної підстанції по вул. Корабельна, 4-а (ЗОШ  № 5), із загальної площі 2,3043 га, яка перебуває в постійному користуванні юридичної особи Управлінням освіти Первомайської міської ради (Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою від 22.10.2010 року серія ЯЯ №193731).

14. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.                                                                                           

15. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради  з питань  містобудування, архітектури та земельних відносин.

Міський голова                                                                                  Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024