НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 15 від 2016-09-29
Про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська (оприлюднено 29.09.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
21 СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від 29.09.2016 року   № 15
м.Первомайськ 

Про   оренду  майна   комунальної 
власності територіальної  громади
міста Первомайська 

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», рішення  міської ради від 27.06.2014 року № 10 «Про регулювання орендних відносин майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська в новій редакції»,  враховуючи  протокол №8 від 20.09.2016 року засідання конкурсної комісії з надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.   Надати дозвіл управлінню освіти міської ради укласти договір оренди нерухомого майна  з Товариством з обмеженою відповідальністю  «Комунсервіс Тепло» на оренду нежитлового підвального приміщення дошкільного навчального закладу №6 «Дзвіночок» по вул. Івана Виговського, 12 площею 8 кв.м. для обслуговування обладнання індивідуального опалення терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою згідно чинного законодавства.

                Орендну плату нараховувати з часу введення обладнання в експлуатацію.

2.      Внести зміни в пункт 1 рішення міської ради від28.07.2016 року №21 «Про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська», замінивши вираз «Надати дозвіл переукласти …» на «Надати дозвіл продовжити…» та в підпункт 1.5 зазначеного рішення, замінивши адресу приміщення з «вул.Михайла Грушевського, 3» на «вул.Нова,17». 

3. Надати дозвіл комунальному підприємству «Тепло» укласти договір оренди нерухомого майна з комунальним підприємством «Первомайський міський водоканал»  на  оренду частини приміщення котельні по вул. Леоніда Федорова, 4б площею 46,8 кв.м. для обслуговування підкачувальних насосів холодного  водопостачання  терміном  на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік.   

4. Надати дозвіл комунальному підприємству «Затишок» використовувати нежитлове  підвальне приміщення  площею 11,1 кв.м. по вул.Корабельній, 11  для суспільних потреб, а саме: розміщення виробничої дільниці.

5.   Надати дозвіл Первомайській центральній міській багатопрофільній лікарні  укласти договір оренди нерухомого майна  з Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Первомайськ на оренду 1 поверху приміщення лікарні по вул. Трудової слави, 13 загальною площею 317,2 кв.м. для розміщення відділення стаціонарного паліативного догляду терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік. 

6.  Надати дозвіл управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради укласти договір оренди нерухомого майна з Первомайською асоціацією інвалідів Чорнобиля на оренду частини нежитлового приміщення по вул.Олександра Герцена,10 загальною площею    50,05 кВ.м. для облаштування музею «Чорнобильської аварії та ядерних катастроф» та ведення статутної діяльності терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік.

 7.   Надати дозвіл управлінню культури національностей, релігій, молоді та спорту  Первомайської міської ради укласти договір оренди нерухомого майна з фізичною особою-підприємцем Вовненком Євгеном Володимировичем на оренду нежитлового приміщення площею 7,8 кв.м. по вул. Михайла Грушевського, 1  для розміщення офісу терміном на 10 років з орендною платою 500,00грн. в місяць.

8.   Надати дозвіл управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради укласти договір оренди нерухомого майна  з Громадською організацією «Первомайська міськрайонна спілка ветеранів АТО» на оренду нежитлового приміщення загальною площею 38,95 кв.м. по вул.Олександра Герцена, 10 для виконання статутних повноважень терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік. 

9.    Надати дозвіл виконавчому комітету Первомайської міської ради укласти договір оренди нерухомого майна з Первомайською районною державною адміністрацією на оренду нежитлового приміщення загальною площею 21,8 кв.м. адміністративної будівлі по вул. Михайла Грушевського,1 для розміщення архіву та кабінету реєстратора терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік.

10.  Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                           Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024