НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-12
Про затвердження Програми літнього відпочинку та оздоровлення дітей Первомайської територіальної громади на 2021-2025 роки

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

       від   __________ № ______                                 
                    м. Первомайськ

 

Про затвердження  Програми літнього
відпочинку та оздоровлення дітей
Первомайської територіальної громади
на 2021-2025 роки

 

       Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей»,  з метою забезпечення належних умов для дозвілля, відпочинку і оздоровлення дітей, а також стимулювання та підтримки діяльності пришкільних таборів відпочинку, табору «Гарт»,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити Програму літнього відпочинку та оздоровлення дітей Первомайської територіальної громади на 2021-2025 роки (далі - Програма), що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 28.11.2019 року  № 8 «Про затвердження міської Програми літнього відпочинку та оздоровлення дітей на 2020-2024 роки»

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я,  освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму,  соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО

  

Світлана Троянська, 5 56 44


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024