НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-15
Про закріплення територіально-виборчих округів за депутатами Первомайської міської ради Первомайського району Миколаївської області VIII скликання

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
__ СЕСІЯ     VIII  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від   ___________  № __
м.Первомайськ

Про закріплення територіально-виборчих округів
за депутатами Первомайської
міської ради
Первомайського району Миколаївської області
VIII скликання

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 5 частини 1 статті 10 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», з метою забезпечення ефективності виконання депутатами своїх повноважень перед  Первомайською  міською територіальною громадою  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Закріпити територіально-виборчі округи за депутатами Первомайської міської ради Первомайського району Миколаївської області VIII скликання.  (Додаток 1).

2. Визначити дні, години та місце прийому виборців, інших громадян депутатами Первомайської міської ради Первомайського району Миколаївської області VIII скликання. (Додаток 2).

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на секретаря міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення ради покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024