НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 14-р від 2021-01-15
Про виплату щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією (оприлюднено 16.01.2021 р.)

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  15.01.2021      14-р
          м. Первомайськ


Про виплату щомісячної матеріальної допомоги
учасникам бойових дій у роки Другої світової війни
та учасникам бойових дій у роки війни з  Японією

 

            На виконання пункту 20 частини 4 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Миколаївської обласної ради від 24.12.2019 року № 5 «Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року» зі змінами, з метою посилення соціального захисту учасників бойових дій у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ :

1. Затвердити список учасників бойових дій у роки Другої світової війни та учасників бойових дій у роки війни з Японією на виплату щомісячної матеріальної допомоги у січні 2021 року (згідно з додатком).

2. Щомісячну матеріальну допомогу надавати на підставі довідок військкоматів про участь у бойових діях у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією, а також учасникам бойових дій - копії посвідчення учасника бойових дій, інвалідам війни - копії посвідчення інваліда війни.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі 35000 (тридцять п’ять тисяч) грн. на проведення виплати щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією.

4.  Управлінню соціального захисту населення міської ради (Колесніченко) вручити щомісячну матеріальну допомогу учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією (всього 7 осіб).

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024