НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-16
Про надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки по вул. Надії,1-Г

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА                   
Миколаївської  області
___  сесія  ___  скликання

 Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

___.___.2020  року № ___
м. Первомайськ                                                                                                                                                                                                                                   

Про надання дозволу на зміну
цільового призначення земельної
ділянки по вул. Надії,1-Г 

       Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей  20, 123 Земельного кодексу України, статті 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву                              гр. Поперечний В.В. від 17.09.2020 року про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Надії,1-Г, міська рада

В И Р І Ш И Л А:  

        1. Надати дозвіл фізичній особі Поперечний Віталій Валерійович на складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування по вул. Надії, 1-Г (кадастровий номер земельної ділянки 4810400000:06:079:0022), яка перебуває у користуванні на умовах оренди (договір оренди землі від 10.08.2020 року, номер запису про інше речове право: 38104896, цільове призначення 03.13. - для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування), на 02.05. - для будівництва індивідуального гаража, з метою її подальшої передачі у власність. 

       2. Проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки подати для розгляду та затвердження у встановленому порядку.                           

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                     Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024