НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-16
Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021 році

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 ________________ № ______       
       м. Первомайськ

 

Про затвердження переліку об’єктів комунальної
власності Первомайської міської територіальної
громади, які підлягають приватизації у 2021 році

 

           Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій від 12.01.2021 року № 9 щодо включення об’єктів нерухомого майна комунальної власності до переліку об’єктів, що підлягають приватизації у 2021 році, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити перелік об’єктів комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021 році, згідно додатка.

2. Опублікувати управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради в засобах масової інформації та розмістити на офіційному сайті міста перелік протягом 5 робочих  днів з дня прийняття рішення.

 3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин, та планування територій.

 

Міський голова                    Олег ДЕМЧЕНКО

 

Наталія Плохотнюк 5 49 69    


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024