НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-16
Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна Харківського державного університету харчування та торгівлі

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

____________________  № _____
         м. Первомайськ

 

Про надання згоди на прийняття до
комунальної  власності Первомайської
міської територіальної громади об’єктів
нерухомого майна Харківського державного
університету харчування та торгівлі

 

          Відповідно до пункту 51 частини 1 статті 26, частини 2 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів, згідно з Положенням про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 року № 1482, враховуючи лист  Харківського державного університету харчування та торгівлі від 14.01.2021 року № 01-26/41 щодо передавання до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади майна університету, що перебуває в сфері управління Міністерства освіти і науки України, у зв’язку з ліквідацією відокремленого підрозділу Первомайського навчально-консультаційного пункту Харківського державного університету харчування та торгівлі міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади об’єкти нерухомого майна, що використовувались відокремленим підрозділом Первомайського навчально-консультаційного пункту Харківського державного університету харчування та торгівлі, а саме:

1.1. комплекс нежитлових будівель по вул. Миколи Островського, 39;

1.2. квартира по вул. Леоніда Федорова (12-го Грудня), 2-в/14;

1.3. житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Леоніда Федорова (12-го Грудня), 12.

2. Оформити управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради прийняття зазначених вище об’єктів нерухомості до комунальної власності Первомайської територіальної громади згідно чинного законодавства з подальшим  використанням для розміщення закладів освіти.

3. Скасувати рішення міської ради від 11.12.2017 року № 23 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Первомайська об’єктів нерухомого майна Харківського державного університету харчування та торгівлі».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

Наталія Плохотнюк 5 49 69


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024