НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-16
Про затвердження зразків та описів печаток і штампів Грушівського, Кам’янобалківського, Кінецьпільського та Підгороднянського старостинських округів Первомайської міської територіальної громади

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

  від   ___________  № __
           м.Первомайськ  

 

Про затвердження зразків та описів
печаток і штампів Грушівського,
Кам’янобалківського, Кінецьпільського та
Підгороднянського старостинських округів
Первомайської міської територіальної громади

 

          Керуючись статтею 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належного надання адміністративних послуг на всій території Первомайської міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про нотаріат», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади» від 30.11.2011 №1242, Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 № 207, та постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію» від 27.11.1998 № 1893, Правил організації з діловодства та архівного зберігання документів у держаних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 №1000/5,   міська рада

 

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити зразки та описи печаток і штампу Грушівського старостинського округу Первомайської міської територіальної громади. (Додаток 1).

2. Затвердити зразки та описи печаток і штампу Кам’янобалківського старостинського округу Первомайської міської територіальної громади. (Додаток 2).

3. Затвердити зразки та описи печаток і штампу Кінецьпільського старостинського округу Первомайської міської територіальної громади. (Додаток 3).

 

4. Затвердити зразки та описи печаток і штампу Підгороднянського  старостинського округу Первомайської міської територіальної громади. (Додаток 4).

5. Визначити відповідальним заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради РЯБЧЕНКА  Володимира Миколайовича за виготовлення печаток і штампів для утворених старостинських округів Первомайської міської територіальної громади за зразками згідно Додатків 1-4.

6. Покласти персональну відповідальність за збереження та використання гербових печаток і штампів на територіях Грушівського, Кам’янобалківського, Кінецьпільського та Підгороднянського старостинських округів Первомайської міської територіальної громади на старостів відповідних утворених старостинських округів.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань  етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

  

Міський голова                                                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки 1-4


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024