НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-20
Про затвердження Програми «Наша громада: її події, свята, трудові будні» на 2021-2024 роки

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
___СЕСІЯ                                          8  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від  ______________№ ___
м.Первомайськ   РАДА 

Про   затвердження   Програми
«Наша  громада:  її  події, свята,
трудові будні» на 2021-2024 роки 

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою здійснення витрат за рахунок міського бюджету на відзначення загальнодержавних свят, пам’ятних дат та історичних подій, професійних свят та інших знаменних дат державного, обласного та місцевого значення, щорічних фестивалів, конкурсів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні» на 2021-2024 роки (далі - Програма), що додається.

2. Фінансування Програми проводити за рахунок коштів бюджету Первомайської міської територіальної громади та інших надходжень, не заборонених чинним законодавством.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 28.11.2019 року № 10 «Про затвердження Програми “Наше місто: його події, свята, трудові будні” на 2020-2024 роки».

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради, першого заступника міського голови, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. 

Міський голова                                                   Олег ДЕМЧЕНКО



Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024