НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-27
Про передавання майна з комунальної власності територіальних громад сіл, селища Первомайського району Миколаївської області до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади в особі Первомайської міської ради

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 
__________СЕСІЯ                      ________СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від_________________№____
м. Первомайськ 

Про передавання майна з комунальної
власності територіальних громад сіл, селища
Первомайського району Миколаївської області
до комунальної власності Первомайської міської
територіальної громади в особі Первомайської
міської ради

        Відповідно до статті  25,   пункту 31 частини 26, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись рішенням Первомайської міської ради від 10 грудня 2020 року № 2 «Про початок реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Кам’янобалківської сільської ради шляхом приєднання до Первомайської міської ради», з метою забезпечення вуличного освітленням в населених пунктах старостинських округів, які входять до Первомайської міської територіальної громади,  міська рада 

ВИРІШИЛА:  

        1. Передати з комунальної власності територіальних громад сіл, селища Первомайського району Миколаївської області до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади в особі Первомайської міської ради  майно. (Додаток)

        2. Передати майно на  баланс комунальному підприємству «Комунсервіс» після прийняття такого майна до комунальної власності Первомайської міської  територіальної громади в особі Первомайської міської ради.

        3. Управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради (Гринчак) скласти відповідні акти приймання-передавання.       

       4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питать містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.        

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024