НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-02-03
Про підготовку та проведення в Первомайській міській територіальній громаді Дня українського добровольця

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від _________________№_______
м.Первомайськ 

Про підготовку та проведення
в Первомайській міській територіальній
громаді Дня українського  добровольця                

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання постанови Верховної Ради України від 17 січня 2017 року № 1822-19 «Про встановлення Дня українського добровольця», з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Затвердити  заходи по підготовці та проведенню в Первомайській міській територіальній громаді Дня українського добровольця (додаток 1). 

2. Начальнику фінансового управління міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення  міської ради з програми «Наша  громада:  її  події, свята, трудові будні» на 2021-2024 роки  згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням в Первомайській міській територіальній громаді Дня українського добровольця  (додаток 2). 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.                                 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-2

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024