НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 21 від 2016-11-24
Про затвердження Положень територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Первомайська (оприлюднено 24.11.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
25  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від   24.11.2016 року   № 21
м.Первомайськ     

Про затвердження Положень
територіального центру соціального
обслуговування (надання соціальних 
послуг) м. Первомайська

Відповідно до  частини 4 статті 54 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 року №1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» зі змінами, внесеними згідно Постанов Кабінету Міністрів України станом на 23.12.2015р., у відповідності з постановами Кабінету Міністрів України від 14.01.2004р. №12 «Про порядок надання платних соціальних послуг та затвердження їх переліку»,   від 19 грудня 2012 р. № 1184  «Про затвердження Порядку надання соціальних послуг із встановленням диференційованої плати», для забезпечення  організації надання  соціальних послуг, вдосконалення роботи структурних підрозділів,   міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Положення про умови та порядок надання платних соціальних послуг територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Первомайськ, що додається.

2. Затвердити Положення про умови та порядок надання соціальних послуг із встановленням диференційованої плати в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Первомайськ, що додається.

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на  заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства та дитинства.

Міський голова                                                                             Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024