НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-02-15
Про надання дозволу на поділ земельної ділянки по вул. Романа Шухевича, 29

   ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА                   
Миколаївської  області                        
___  сесія  VІІІ  скликання

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

___.___.2021 року № ___
м. Первомайськ                                                                                                                                                         

Про надання дозволу на поділ земельної
ділянки по вул. Романа Шухевича, 29 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 118, 123 Земельного  кодексу України, статті 56 Закону України «Про землеустрій», пунктів 6, 7 розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної і комунальної власності», розглянувши заяву гр. Фурсенко С.В. та Спасюк А.Ф. від 10.02.2021 року стосовно надання дозволу на поділ земельної ділянки по вул. Романа Шухевича, 29, у зв’язку з поділом нерухомого майна та присвоєнням окремих адрес житловим будинкам, міська рада 

В И Р І Ш И Л А: 

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 0,1193 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича (Петровського), 29 (кадастровий номер земельної ділянки 4810400000:02:048:0019), з метою подальшої передачі у власність громадянам України:

1.1.  Фурсенко Світлана Василівна площею 0,0504 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича (Петровського), 29;

1.2.  Спасюк Алла Федорівна площею 0,0689 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича (Петровського), 29-а. 

2. Після розроблення технічної документації звернутися до Первомайської міської ради для її затвердження у встановленому порядку.

3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024