НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 53-р від 2021-02-12
Про проведення виплати одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, особам з інвалідністю внаслідок війни в Афганістані та на території інших держав, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 17.02.2021)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

 

Р  О  З  П  О  Р  Я  Д  Ж  Е  Н  Н  Я

 

від  12.02.2021      53-р
м. Первомайськ 

Про проведення виплати одноразової
матеріальної допомоги сім’ям загиблих
та померлих учасників бойових дій в Афганістані,
особам з інвалідністю внаслідок війни в Афганістані
та на території інших держав, які мешкають
на території Первомайської міської територіальної громади 

Керуючись частиною 2 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження міського голови від 08.02.2021року №65-рк «Про покладання обов’язків», рішення Первомайської міської ради від 28.01.2021 року № 23 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2021-2025 роки в новій редакції» з метою посилення соціальної підтримки сімей загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, осіб з інвалідністю внаслідок війни в Афганістані та на території інших держав, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ : 

1. Затвердити список сімей загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, осіб з інвалідністю внаслідок війни в Афганістані та на території інших держав, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади (згідно з додатком).

2.Допомогу надавати на підставі посвідчення члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, довідки, яка підтверджує участь загиблого (померлого) члена сім’ї у бойових діях в Афганістані, та документів, що підтверджують родинний зв’язок із загиблим (померлим) учасником бойових дій в Афганістані (для сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій в Афганістані); довідки військкомату про участь у бойових діях в Афганістані та на території інших державах, копії посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни та копії довідки МСЕК про встановлення інвалідності внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаного з перебуванням на території Афганістану та інших державах (для осіб з інвалідністю внаслідок війни в Афганістані та на території інших держав.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі 19500 (дев’ятнадцять тисяч п’ятьсот) грн. за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на проведення виплати одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих та померлих учасників бойових в Афганістані, особам з інвалідністю внаслідок війни в Афганістані та на території інших держав, які мешкають на території Первомайської міської територіальної громади. 

4. Управлінню соціального захисту населення Первомайської міської ради (Колесніченко) надати одноразову матеріальну допомогу згідно списку, що додається.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар міської ради                                                      Михайло МЕДВЕДЧУК                             

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024