НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 54-р від 2021-02-16
Про основні завдання цивільного захисту Первомайської міської територіальної громади на 2021 рік (оприлюднено 17.02.2021)

УКРАЇНА
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 16.02.2021 № 54-р
м.Первомайськ

Про основні завдання цивільного
захисту Первомайської міської
територіальної громади на 2021 рік   

Відповідно до частини 2 статті 42, пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 26.01.2021 року № 27-р «Про основні завдання цивільного захисту Миколаївської області на 2021 рік», розпорядження міського голови від 08.02.2021 року № 65-рк «Про покладання обов’язків»,  

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:        

1. Взяти до відома інформацію про стан цивільного захисту Первомайської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області за 2020 рік (додаток 1).

2. Затвердити:

2.1. План основних заходів цивільного захисту Первомайської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на 2021 рік (додаток 2); 

2.2. Комплексний план проведення інформаційно-роз’яснювальної  роботи та навчання населення Первомайської міської територіальної громади з питань цивільного захисту, діям в умовах надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та правилам безпеки життєдіяльності на 2021 рік (додаток 3). 

3. Керівникам виконавчих органів міської ради, міських структурних підрозділів органів виконавчої влади, керівникам підприємств, установ, організацій комунальної та інших (за узгодженням) форм власності, начальникам міських спеціалізованих служб цивільного захисту:

3.1. до 25 лютого 2021 року спланувати підготовку заходів цивільного захисту на підпорядкованих об’єктах, довести до виконавців зміст і терміни виконання заходів; 

3.2. звіти про виконання плану основних заходів цивільного захисту Первомайської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на 2021 рік надавати до відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату  виконавчого комітету міської ради (МАЛИНА) щомісяця до 25 числа, за 2021 рік - до 10 січня 2022 року на електронну адресу vns.pervomaysk@gmail.com з подальшим підтвердженням у паперовому вигляді; 

3.3. пропозиції стосовно планування заходів цивільного захисту Первомайської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на 2022 рік надати в термін до 20 червня 2021 року відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету міської ради (МАЛИНА). 

4. Взяти до відома, що забезпечення цивільного захисту населення Первомайської міської територіальної громади є одним із пріоритетних завдань виконавчих органів міської ради, міських структурних підрозділів органів виконавчої влади, суб’єктів господарювання, установ і організацій незалежно від форм власності та підпорядкування. 

5. Керівникам виконавчих органів міської ради, міських структурних підрозділів органів виконавчої влади, керівникам підприємств, установ, організацій комунальної та інших (за узгодженням) форм власності своєчасно визначати потребу в коштах на забезпечення виконання заходів цивільного захисту. 

6. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 28.02.2020 року № 52-р «Про основні завдання цивільного захисту міста Первомайська на 2020 рік». 

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

Секретар міської ради                                                      Михайло МЕДВЕДЧУК

 Додаток

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024