НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-02-18
Про припинення шляхом ліквідації Дитячо-юнацької спортивної школи Первомайської міської ради Миколаївської області

 

Проєкт

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
________  сесія  _______ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   __________ № ______
м. Первомайськ

Про  припинення шляхом ліквідації
Дитячо-юнацької спортивної школи
Первомайської міської  ради
Миколаївської області

Керуючись Законом України «Про освіту» від 05.09.2017 №2145-VІІІ, статтями 104, 105 Цивільного Кодексу України від 16.01.2003 №435-ІV (зі змінами), статтею 14 Закону України «Про позашкільну освіту» від 22.06.2000 №1841-ІІІ (зі змінами), пунктом 30 частини 1 статті 26, частинами 1-3, 5 статті 59, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 №280/97-ВР (зі змінами), відповідно до рішення Первомайської міської ради від 28.01.2021 № 20 «Про зміну засновника, перейменування закладів освіти, розташованих на території приєднаних сільських та селищної громад, та затвердження їх статутів у новій редакції»,  з метою оптимізації мережі закладів освіти міста, ефективного використання бюджетних коштів на їх утримання,  міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити шляхом ліквідації юридичну особу Дитячо-юнацьку спортивну школу Первомайської міської ради Миколаївської області (код ЄДРПОУ 25990185), розташовану за адресою: 55230, Миколаївська область, Первомайський район, село Кінецьпіль, вулиця Шкільна, будинок 4.
  2. Створити ліквідаційну комісію Дитячо-юнацької спортивної школи Первомайської міської ради Миколаївської області (далі-комісія). (Додаток).
  3. Визначити місцезнаходження ліквідаційної комісії Дитячо-юнацької спортивної школи Первомайської міської ради Миколаївської області за адресою: 55230, Миколаївська область, Первомайський район, село Кінецьпіль, вулиця Шкільна, будинок 4.
  4. Встановити строк  заявлення кредиторами своїх вимог до Дитячо-юнацької спортивної школи Первомайської міської ради Миколаївської області два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи шляхом ліквідації.
  5. Ліквідаційній комісії Дитячо-юнацької спортивної школи Первомайської міської ради Миколаївської області:
    1. Письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, в установленому порядку протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення щодо припинення юридичної особи шляхом ліквідації та подати необхідні документи для внесення записів до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
    2. Забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з припиненням юридичної особи шляхом ліквідації, відповідно до вимог законодавства;
    3. Після закінчення строку для пред'явлення вимог кредиторами скласти акти приймання-передавання, акт комісії з ліквідації та ліквідаційний баланс і подати їх на затвердження Первомайській міській раді.
  6. Забезпечити начальнику управління освіти міської ради Галині ОСТАПЕНКО проведення ліквідації Дитячо-юнацької спортивної школи Первомайської міської ради Миколаївської області в порядку і терміни відповідно до вимог законодавства.
  7. Зобов’язати директора Дитячо-юнацької спортивної школи Первомайської міської ради Миколаївської області Івана ШАРКОВСЬКОГО  попередити працівників про проведення ліквідації закладу з дотриманням вимог чинного законодавства про працю.
  8. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.
  9. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, тендерної рівності, материнства та дитинства.

Міський голова                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО

Лариса РОЗМАЇТА, 5 56 44


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024