НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 56-р від 2021-02-19
Про затвердження графіку інформування одержувачів адміністративних послуг через офіційний сайт Первомайської міської територіальної громади в частині роз’яснення порядку надання (отримання) адміністративних послуг у 2021 році (оприлюднено 23.02.2021)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 19.02.2021 року № 56-р
м. Первомайськ            

Про затвердження графіку інформування
одержувачів адміністративних послуг через
офіційний сайт Первомайської міської територіальної
громади в частині роз’яснення порядку надання
(отримання) адміністративних послуг у 2021 році 

Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 1 статті 6 Закону України «Про адміністративні послуги», з метою інформування населення про порядок надання (отримання) адміністративних послуг 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ: 

1. Затвердити графік інформування одержувачів адміністративних послуг через офіційний сайт Первомайської міської територіальної громади в частині роз’яснення порядку надання (отримання) адміністративних послуг у 2021 році (додається).

2. Зазначеним у додатку підрозділам:

2.1. своєчасно надавати для розміщення інформацію на офіційний сайт Первомайської міської територіальної громади (розділ «Адміністративні послуги»);

2.2. у визначений термін письмово інформувати про розміщену інформацію сектор контролю апарату виконавчого комітету міської ради та Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради.

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 05.02.2020 року №20-р «Про затвердження графіку інформування одержувачів адміністративних послуг через міську загальнополітичну газету «Вісник Первомайська» та офіційний сайт міста Первомайська в частині роз’яснення порядку надання (отримання) адміністративних послуг у 2020 році».

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО



Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024