НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-02-25
Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 року № 1 «Про перерахування залишків бюджетних коштів»

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
__СЕСІЯ   VIII  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від                      року   № _
м. Первомайськ  

Про внесення змін до рішення міської ради
від 28.01.2021 року № 1 «Про перерахування
залишків бюджетних коштів» 

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання підпункту 4 пункту 6-1 розділу V Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до якого сформована Первомайська міська територіальна громада є правонаступником усього майна, прав та обов’язків розформованих територіальних громад та враховуючи рішення Первомайської міської ради від 10 грудня 2020 року № 2 «Про початок реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кініцпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради шляхом приєднання до Первомайської міської ради», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення  міської  ради  від 28.01.2021 року № 1 «Про перерахування залишків бюджетних коштів», замінивши в пункті  5  вираз «Головному бухгалтеру Підгороднянської селищної ради» на «Начальнику фінансово-господарського відділу апарату виконавчого комітету міської ради».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів, планування соціально - економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024