НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-02-26
Про проведення весняного двомісячника з благоустрою і санітарного очищення території Первомайської міської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про проведення весняного двомісячника з благоустрою і
санітарного очищення території
Первомайської міської територіальної громади

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», підпунктів 7, 11 пункту «а» частини 1 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 06 серпня 1998 року № 855/98 «Про День довкілля», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», з метою забезпечення утримання території Первомайської міської територіальної громади в належному стані, її санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування, а саме: парків, скверів, прибудинкових територій, територій лікувальних, оздоровчих, навчальних, спортивних закладів, подальшого комплексного розвитку зелених зон, створення умов, сприятливих для життєдіяльності мешканців Первомайської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести з 22 березня по 21 травня 2021 року весняний двомісячник з благоустрою і санітарного очищення території Первомайської міської територіальної громади після зимового періоду. Забезпечити в рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» проведення 17 квітня 2021 року дня благоустрою території Первомайської міської територіальної громади.

2. Затвердити план робіт з благоустрою і санітарного очищення території Первомайської міської територіальної громади в період весняного двомісячника (додаток).

3. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (ТРОЯН), Підгороднянському старостинському округу (ПАВЛЕНКО), Грушівському старостинському округу (БАДЕРА), Кам’янобалківському старостинському округу (БРЕНГАЧ), Кінецьпільському старостинському округу (ЄЛЬШИН) забезпечити:

3.1. здійснення заходів щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, меморіальних комплексів, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту та очищення від сміття берегів та водойм;

3.2. упорядкувати території підвідомчих об’єктів природно-заповідного фонду.

4. Інспекції з благоустрою апарату виконавчого комітету міської ради (ГНІДЕНКО) постійно контролювати виконання Правил благоустрою території громади Первомайська установами, приватними підприємцями, землекористувачами, в тому числі на територіях, закріплених за підприємствами та організаціями.

5. Управлінню економіки міської ради (СКУЛМЕ) довести до відома суб’єктів підприємницької діяльності, підприємств, установ та організацій усіх форм власності інформацію про необхідність забезпечення участі в проведенні робіт з благоустрою і санітарного очищення прилеглих до них територій.

6. Апарату міської ради (АРАЧКОВСЬКА) залучити до участі голів квартальних комітетів у проведенні весняного двомісячника з благоустрою і санітарного очищення на територіях квартальних комітетів громади Первомайська.

7. Комунальним підприємствам Первомайської міської територіальної громади: «Комунсервіс» (МУЗИКА), «Затишок» (ЛИСИЙ), «Флора» (ГУЛІВЕЦЬ), «Первомайськводоканал» (ОНУФРІЄНКО), «Житло» (КЛОЧКО), «Орлик» (ЩЕДРОВА), «Кодима» (ПРОРОК), ТОВ «Еталонсервіс» (БОДНАР) (за узгодженням), ТОВ «Комунтехбудсервіс» (ПЕСТОВ) (за узгодженням), ФОП Горбенко І.І. (за узгодженням), ФОП Фролова І.І. (за узгодженням), головам ОСББ та ЖБК спланувати необхідний перелік та обсяг робіт по прибиранню територій Первомайської міської територіальної громади під час весняного двомісячника з благоустрою і санітарного очищення. Надати до управління житлово-комунального господарства міської ради відповідні плани заходів та звіт про їх виконання.

8. Запропонувати Первомайському районному відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (ЛОПАТІН) залучити до роботи дільничних інспекторів поліції для посилення контролю за санітарним станом підвідомчих територій згідно із Законом України «Про Національну поліцію».

9. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (ШЕВЧУК) через офіційний сайт Первомайської міської територіальної громади забезпечити широке висвітлення інформації про проведення акції «За чисте довкілля» та заходів весняного двомісячника.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

Міський голова                                                                                                    Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024