НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-03-10
Про внесення змін до штатного розпису Дитячо-юнацької спортивної школи з видів спорту імені Тофана В.В. Первомайської міської ради Миколаївської області

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від__________   № ____
м. Первомайськ

 

Про внесення змін до штатного розпису
Дитячо-юнацької спортивної школи
з видів спорту імені Тофана В.В.
Первомайської міської ради
Миколаївської області 
 

       Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацу другому пункту 6 статті 25 Закону України «Про освіту», пункту 1 статті 6, пунктів 1, 2 статті 14 Закону України «Про позашкільну освіту»,  наказу Міністерства молоді та спорту України від 30.07.2013 № 37 «Про затвердження Типових штатних нормативів дитячо-юнацьких спортивних шкіл», рішення Первомайської міської ради від 28.01.2021 № 20 «Про зміну засновника, перейменування закладів освіти, розташованих на території приєднаних сільських та селищної громад, та затвердження їх статутів у новій редакції»,  з метою забезпечення здобувачам освіти можливості продовжити навчання на відповідному рівні міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Ввести до штатного розпису Дитячо-юнацької спортивної школи з видів спорту імені Тофана В.В. Первомайської міської ради Миколаївської області в межах асигнувань, передбачених кошторисом на 2021 рік, з 01.04.2021 року додаткові штатні одиниці:

1.1.   тренер–викладач – 2 ставки;

1.2.   лікар – 0,5 ставки.

2. Передбачати начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ щороку в бюджеті галузі «Освіта» кошти  на фінансування Дитячо-юнацької спортивної школи з видів спорту імені Тофана В.В. Первомайської міської ради Миколаївської області.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО

  

Лариса Розмаїта 55644


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024