НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-03-12
Про включення нежитлового приміщення по вул. Шолом Алейхема, 6 до Переліку першого типу

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
_______  СЕСІЯ     ______ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 _________________  № _____
м. Первомайськ    РАДА 

Про   включення   нежитлового приміщення
по вул. Шолом Алейхема, 6 до Переліку першого типу 

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна»,  Постанови Кабінету Міністрів України від 03.06. 2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна»  та від 12.08.2020 № 820 «Про затвердження примірних договорів оренди державного майна»  враховуючи лист Первомайської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості від 17.02.2021 року №14/01/164-21 та лист комунального підприємства «Первомайська друкарня» від 23.02.2021 року №8,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Включити до Переліку Першого типу об’єкт нерухомого майна комунальної власності – нежитлове приміщення площею 90,0 кв.м., яке розташоване в одноповерховій будівлі за адресою: м. Первомайськ,                  вул. Шолом Алейхема, 6 та перебуває на балансі комунального підприємства «Первомайська друкарня».

2.  Надати дозвіл комунальному підприємству «Первомайська друкарня» (балансоутримувач) на передавання в оренду, як орендодавцю, об’єкта нерухомого майна комунальної власності, зазначеного в пункті 1  (опублікувати відповідне оголошення в електронній торговій системі, з послідуючим проведенням аукціону, за результатами якого укласти договір оренди з переможцем аукціону на умовах, що не суперечать чинному законодавству України). 

3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин,  та планування територій.

Міський голова                              Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024