НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-03-16
Про затвердження форм передавального акту та звіряльної відомості результатів інвентаризації

ПЕРВОМАЙСЬКА  МIСЬКА  РАДА
МИКОЛАIВСЬКОI  ОБЛАСТI
СЕСІЯ         СКЛИКАННЯ

РIШЕННЯ

від                             
м. Первомайськ

 

Про затвердження форм передавального
акту та звіряльної відомості
результатів інвентаризації  

Враховуючи рішення Первомайської міської ради від 10.12.2020 року №  2 « Про початок реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради,  Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради, Кам'янобалківської сільської ради шляхом приєднання до Первомайської міської ради», керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Первомайська міська рада     

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити форму передавального акту (додаток 1) та форму   звіряльної відомості результатів інвентаризації необоротних активів (додаток 2).

2. Комісії з реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради,  Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради, Кам'янобалківської сільської ради використовувати форми у своїй роботі.       

3. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.    

Міський  голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО       


 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024