НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-03-26
Про затвердження заходів щодо реалізації програми літнього відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2021 року

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _____________________ № ____________
           м. Первомайськ

 

Про затвердження заходів щодо
реалізації програми літнього відпочинку
та оздоровлення дітей влітку 2021 року


             Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», рішення  Миколаївської обласної ради від 21.12.2018 р. № 13 «Про затвердження  Програми відпочинку та оздоровлення дітей Миколаївської області на 2019-2023 роки», згідно з Програмою літнього відпочинку та оздоровлення дітей Первомайської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28.01.2021р. № 19, з метою забезпечення належних умов для дозвілля, відпочинку і оздоровлення, а також стимулювання та підтримки діяльності пришкільних таборів відпочинку, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

      1. Затвердити заходи щодо реалізації Програми літнього відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2021 року (додаток 1).

      2. Затвердити склад комісії з перевірки готовності та дотримання умов  безпеки життєдіяльності дітей у таборах відпочинку (додаток 2).

      3. Комісії з перевірки готовності та дотримання умов безпеки життєдіяльності дітей у таборах відпочинку здійснити перевірку готовності таборів відпочинку до 30.05.2021 року.

      4. Затвердити план дислокації пришкільних таборів відпочинку та кількість школярів, які будуть охоплені послугами відпочинку влітку 2021 року  (додаток 3).

       5. Затвердити кошторис витрат на організацію відпочинку учнів  закладів загальної середньої освіти (далі ЗЗСО) у пришкільних таборах та таборі відпочинку «Гарт» влітку 2021 року (додаток 4).

       6. Управлінню соціального захисту населення міської ради (КОЛЕСНІЧЕНКО), управлінню освіти міської ради (ОСТАПЕНКО), управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА),  управлінню житлово-комунального господарства міської ради  (ТРОЯН), управлінню у справах дітей міської ради (ПЕРКОВА), Комунальному підприємству «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (ОБОЛЕНСЬКА), Первомайському міському центру соціальних служб (КРИЖАНОВСЬКА) забезпечити надання списків дітей пільгових категорій до управління освіти міської ради для включення їх в електронний банк даних, які потребують оздоровлення та виконання затверджених заходів щодо реалізації програми літнього відпочинку, оздоровлення дітей в Первомайській міській територіальній громаді влітку 2021 року та надавати до управління соціального захисту населення міської ради інформацію про стан  реалізації заходів: до 18 квітня, 10 травня, 10 червня, 10 липня, 10 серпня 2021 року та про підсумки проведення оздоровлення дітей – до 10 вересня 2021 року.

       7. Управлінню соціального захисту населення міської ради (Колесніченко) узагальнювати інформацію про виконання затверджених заходів та надавати в департамент соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації до  20 квітня, 15 травня, 15 червня, 15 липня, 15 серпня 2021 року та про підсумки проведення оздоровчої кампанії – до 20 вересня 2021 року.

       8. У разі поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2  заходи провести згідно рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Первомайської міської ради.

         9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА. 


Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки 1-4


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024