НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-04-01
Про проведення святкового заходу «Весна іде, красу несе …»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про проведення святкового
заходу «Весна іде, красу несе …» 

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою проведення на високому організаційному рівні дозвілля жителів громади у святкові дні, дотримуючись Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Провести 1 травня 2021 року святковий захід «Весна іде, красу несе…»   з 17 години до 20 години в Первомайському міському парку культури та відпочинку «Дружба народів». 

2.  Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА) забезпечити проведення святкового заходу «Весна іде, красу несе…». 

3. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради інформувати населення про  проведення святкового заходу «Весна іде, красу несе…». 

4. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради  (ТРОЯН) забезпечити:

4.1 точку живлення на імпровізованій сцені в Первомайському міському парку культури та відпочинку «Дружба народів»;

     Термін: 01.05.2021 р.

4.2 організацію прибирання Первомайського міського парку культури та відпочинку «Дружба народів».

                                                                     Термін: до 01.05.2021 р.

5. Первомайському районному відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (ЛОПАТІН, за узгодженням)  забезпечити охорону громадського порядку під час проведення святкового заходу «Весна іде, красу несе…» в Первомайському міському парку культури і відпочинку «Дружба народів».       

6. Західному округу ПАТ «Миколаївобленерго» (ГЛЯНЬКО, за узгодженням) забезпечити безперебійну подачу електроструму під час проведення святкового заходу «Весна іде, красу несе…». 

7.  Управлінню у справах  дітей міської ради (ПЕРКОВА), управлінню освіти міської ради (ОСТАПЕНКО), Первомайському міському центру соціальних служб (КРИЖАНОВСЬКА), Первомайському районному відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (ЛОПАТІН, за узгодженням) забезпечити організацію та проведення рейдової роботи щодо профілактики правопорушень серед неповнолітніх та молоді на площі Тараса Григоровича Шевченка, в Первомайському міському парку культури та відпочинку «Дружба народів» та мікрорайонах міста.                                                                        

                                                                               Термін: 01.05.2021 р.

8.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024