НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-04-01
Про відзначення Дня захисту дітей на території Первомайської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про відзначення Дня захисту дітей на території
Первомайської територіальної громади

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 30 травня 1998 року №568/98  «Про день захисту дітей», з метою сприяння творчому саморозвитку, самореалізації та підтримки обдарованих дітей Первомайської територіальної громади, створення умов для їх інтелектуального, духовного, культурного і фізичного розвитку, дотримуючись Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Затвердити Програму проведення заходів, присвячених  Дню захисту дітей на території Первомайської територіальної громади (Додаток 1).

2. Затвердити План підготовки проведення заходів, присвячених  Дню захисту дітей на території Первомайської територіальної громади (Додаток 2).

3. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на Програму  «Молодь громади», згідно з кошторисом витрат на підготовку та проведення заходів, присвячених Дню захисту дітей на території Первомайської територіальної громади (Додаток 3).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА. 

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-2

                                       


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024