НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-04-01
Про проведення міського конкурсу дитячої творчості «Первомайське джерельце»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про проведення міського
конкурсу дитячої творчості
«Первомайське джерельце»  

           Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сприяння   розвитку національної культури шляхом підтримки дитячої творчості, пошуку юних талантів та підтримки їх у подальшому творчому становленні та організації змістовного дозвілля дітей і молоді, дотримуючись Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА) здійснити:

1.1. Проведення 15 травня 2021  р. о 10.00 год., 16 травня 2021 р. о 10.00 год., міський  конкурс дитячої творчості «Первомайське джерельце» та  29 травня 2021 р. Гала-концерт переможців конкурсу «Первомайське джерельце» (час та місце проведення за узгодженням).

1.2. Створення необхідних умов для проведення міського конкурсу «Первомайське джерельце».

1.3. Оплату видатків, пов’язаних з організацією та проведенням свята за рахунок бюджетних коштів, спонсорських коштів та інших джерел не заборонених чинним законодавством України.

1.4. Нагородження переможців та учасників міського конкурсу «Первомайське джерельце». 

2. Затвердити Положення по проведенню міського конкурсу дитячої     творчості  «Первомайське джерельце» (Додаток 1).                                     

3. Затвердити склад журі по проведенню міського конкурсу дитячої творчості  «Первомайське джерельце» (Додаток 2). 

4. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради забезпечити на офіційному сайті Первомайської міської ради інформування населення про проведення міського конкурсу дитячої творчості «Первомайське джерельце». 

5. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням міського конкурсу дитячої творчості   «Первомайське джерельце» (Додаток 3).

6.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-3

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024