НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 33 від 2017-07-07
Про внесення змін до Положення про загальний відділ апарату виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 29.09.2016 року №21

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
43  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від   07.07.2017 року   № 33
м.Первомайськ                          

Про внесення змін  до Положення
про  загальний  відділ  апарату
виконавчого комітету міської ради,
затвердженого рішенням міської
ради  від 29.09.2016 року  №21

                Відповідно до пункту 4 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою впорядкування роботи з документами, що містять службову інформацію у виконавчому комітеті Первомайської міської ради, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни до Положення про загальний відділ апарату виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 29.09.2016 року №21 «Про затвердження Положення про загальний відділ апарату виконавчого комітету міської ради у новій редакції», а саме:

1.1.  Пункт 2.1. розділу 2 «Основні завдання відділу» викласти в новій редакції:

                - Організація діловодства, забезпечення єдиного порядку роботи з документами в апараті виконавчого комітету міської ради відповідно до чинних правил, в тому числі з документами, що містять службову інформацію.

1.2. Пункт 3.3. розділу 3 «Функції відділу» викласти в новій редакції:

                - Здійснює прийом, попередній розгляд, реєстрацію та передачу за призначенням, пошук документів, що надходять до виконкому, в тому числі електронною поштою та документів, що містять службову інформацію.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

Міський голова                                                                                    Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024