НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 121 від 2021-04-09
Про відзначення у 2021 році Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (оприлюднено 12.04.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 09.04.2021 № 121
м.Первомайськ

Про відзначення  у 2021 році Дня пам’яті
та примирення, Дня перемоги
над нацизмом у Другій світовій війні

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Закону України  «Про увічнення  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років», з метою належного відзначення у 2021 році Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанування подвигу звитяжців старшого покоління, увічнення пам’яті жертв війни та сприяння національно-патріотичному вихованню громадян, дотримуючись Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», виконавчий комітет  міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Програму проведення заходів з нагоди відзначення у 2021 році Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Додаток 1).

2. Затвердити План заходів з підготовки та відзначення у 2021 році Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Додаток 2).

3. Керівникам виконавчих органів міської ради, організацій, посадовим особам зазначеним у плані підготовки заходів забезпечити їх виконання.

4. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на Програми «Спортивна громада», «Молодь громади», управління соціального захисту населення міської ради та виконавчий комітет міської ради за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних із проведенням заходів з підготовки та відзначення у 2021 році  Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Додаток 3).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Михайла МЕДВЕДЧУКА.

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024