НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-04-14
Про затвердження тимчасових норм споживання питної води населенням селища міського типу Підгородна Первомайської міської територіальної громади по комунальному підприємству «Житло-плюс»

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від ________________№ _________
       м.Первомайськ

 

Про затвердження тимчасових норм споживання
питної  води  населенням селища міського типу
Підгородна Первомайської міської територіальної
громади по комунальному підприємству «Житло-плюс»

           

             Відповідно до статті 25 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 10.01.2002 року    №2918-111 „Про питну воду та питне водопостачання”, Закону України „Про житлово-комунальні послуги”, з метою приведення тимчасових норм споживання питної води в відповідність з фактичним її споживанням, розглянувши листа комунального підприємства «Житло-плюс» Первомайської міської ради від 07.04.2021 року № 42,   міська  рада


ВИРІШИЛА:

1. Затвердити тимчасові норми споживання питної води населенням селища міського типу Підгородна Первомайської міської територіальної громади по комунальному підприємству «Житло-плюс» Первомайської міської ради до 31.12.2022 року. (Додаток).

2. Абоненти, які мають лічильники води, проводять сплату за послуги водопостачання згідно їх показників щомісячно відповідно затверджених тарифів.

Абоненти, в яких відсутні прилади обліку води, сплачують за послуги водопостачання та водовідведення згідно затверджених тимчасових норм та тарифів.

3. Комунальному підприємству „Житло-плюс” Первомайської міської ради  ввести в дію затверджені тимчасові норми споживання питної води населенням міста з 01.05.2021 року.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

5.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                                          Олег   ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024