НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-04-14
Про безоплатну передачу майна комунальної власності з балансу управління освіти міської ради на баланс управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 від                               
        м. Первомайськ

 

Про безоплатну передачу  майна
комунальної власності з балансу
управління освіти  міської ради на
баланс управління культури,
національностей, релігій,
молоді та спорту міської ради

 

          Розглянувши клопотання управління освіти міської ради від 31.03.2021 року № 566/04.0601-14 щодо передачі з балансу управління освіти міської ради спортивного інвентарю на баланс управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись пунктом 51 частини 1 статті 26 та частини 2, 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 133, частини 1 статті 136, частини 1 статті 137 Господарського кодексу України, статті 327 Цивільного кодексу України, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Передати безоплатно з балансу управління освіти міської ради на баланс управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради та закріпити за ним на праві оперативного управління майно комунальної власностії територіальної громади, а саме:

1.1 спортивну лодку – 1 штука, інвентарний № 101550001, 2018 року випуску, балансовою вартістю 3000 (три тисячі) гривень, знос становить 100%;

1.2 жилети страхувальні - 3 (три) штуки, на суму 300 (триста) гривень, інвентарний  № 111430001, балансовою вартістю 100 ( сто ) гривень кожний, знос становить 50%.

2. Управлінню освіти міської ради зняти з балансу майно, зазначене в пункті 1 цього рішення, та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.

3. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради забезпечити здійснення заходів, пов’язаних із прийманням-передачею зазначеного вище майна у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства і дитинства.


Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

   

Ольга Бондаренко 5 46 83


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024