НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 93-р від 2021-04-14
Про проведення виплати одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій, сім’ям загиблих у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією до річниці Перемоги (оприлюднено 15.04.2021 р.)

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  14.04.2021     93-р
           м. Первомайськ

 

Про проведення виплати  одноразової
матеріальної допомоги  учасникам
бойових дій, сім’ям загиблих у роки
Другої світової війни та учасникам бойових дій
у роки війни з Японією до річниці Перемоги


           Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні рішення Первомайської міської ради від 25.03.2021 року № 2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2021-2025 роки в новій редакції», з метою посилення соціальної підтримки учасників бойових дій та сімей загиблих у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією до річниці Перемоги

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ :

1. Затвердити список учасників бойових дій, сімей загиблих у роки Другої світової війни та учасників бойових дій у роки війни з Японією на виплату одноразової матеріальної допомоги до річниці Перемоги у Другій світовій війні (додається).

2. Допомогу надавати на підставі довідок військкоматів про участь в бойових діях у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією, а також  учасникам бойових дій - копії посвідчення учасника бойових дій, інвалідам війни - копії посвідчення інваліда війни, для сімей загиблих – повідомлення про загибель військовослужбовця та копії посвідчення «члена сім’ї загиблого».

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати видатки в сумі 24000 (двадцять чотири тисячі) грн. на проведення виплати одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій та сім’ям загиблих у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією до річниці Перемоги у Другій світовій війні.

4. Управлінню соціального захисту населення міської ради (Колесніченко) надати одноразову матеріальну допомогу учасникам бойових дій та сім’ям загиблих у роки Другої світової війни, учасникам бойових дій у роки війни з Японією до річниці Перемоги у Другій світовій війні згідно списку (всього  6 осіб).

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                   Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024