НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-04-16
Про затвердження Порядку списання (передачі) матеріальних цінностей з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності Первомайської міської територіальної громади

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

_________________ № _____         
         м. Первомайськ

 

Про затвердження Порядку списання (передачі)
матеріальних цінностей з балансів підприємств,
установ та організацій комунальної власності
Первомайської міської територіальної громади

 

            Відповідно до частини 5 статті 60, пункту 31 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 327 Цивільного кодексу України, статті 135 Господарського кодексу України, Наказу Міністерства фінансів України від 13.09.2016 року № 818 «Про затвердження типових форм з обліку та списання основних засобів суб’єктами державного сектору та порядку їх складання», враховуючи рекомендацію постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій від 14.04.2021 року № 31 з метою  вдосконалення системи управління майном, що належить до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 1. Затвердити Порядок списання (передачі) матеріальних цінностей з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, згідно додатку.

 2. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 29.06.2011 року № 11 «Про вдосконалення механізму списання комунального майна».

 3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Наталія Плохотнюк 5 49 69


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024