НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-04-21
Про внесення змін до рішення міської ради від 30.07.2020 року № 4 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції»

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від___________№_____
         м.Первомайськ

 

Про внесення змін до рішення міської ради
від 30.07.2020 року № 4 «Про затвердження Переліку
адміністративних послуг, що надаються
через Центр надання адміністративних послуг
апарату виконавчого комітету міської ради,
в новій редакції»


            Відповідно статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 2, 3, пункту 6 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», на виконання доручення міського голови та на підставі листа управління соціального захисту населення міської ради від 19.04.2021 року № 2746/04.2-05, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в Перелік адміністративних послуг, що надаються структурними підрозділами Первомайської міської ради та її виконавчого комітету додатку 1 рішення міської ради від 30.07.2020 року № 4 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції», а саме:

1.1.  розділ «Управління соціального захисту населення  міської ради» доповнити пунктом 55-1 адміністративною послугою такого змісту: «Взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання  внутрішньо переміщених осіб».

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника Центру надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

  

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО     
  

Наталія ЕЛЬСОН 7 52 90


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024