НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 39 від 2021-04-29
Про звернення до територіальних громад (оприлюднено 06.05.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   1
2 сесія                        VIII скликання
РІШЕННЯ

 від  29.04.2021 року    № 39
      м. Первомайськ


Про звернення  до територіальних громад


        Керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції депутатів Первомайської міської ради, надані на пленарному засіданні  11 позачергової сесії міської ради від 20.04.2021 року, міська рада

 

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити звернення до Арбузинської, Врадіївської, Кам’яномостівської, Кривоозерської, Мигіївської та Синюхинобрідської територіальних громад Первомайського району Миколаївської області.   (Додаток 1).

2. Затвердити звернення до Доманівської селищної об’єднаної територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області.   (Додаток 2).

3. Загальному відділу апарату виконавчого комітету міської ради (ЯГНЮК) оформити та надіслати звернення до територіальних громад Первомайського району Миколаївської області і Доманівської селищної об’єднаної територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.


Міський голова                                                                                                                     Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024