НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 29 від 2017-12-11
Про внесення змін до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Первомайській міській раді

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   5
2 сесія                        VII скликання
РІШЕННЯ

   від   11.12.2017    № 29 
             м.Первомайськ

 

Про внесення змін до Порядку
розгляду електронної  петиції,

адресованої Первомайській міській раді

 

       Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтями 23-1 Закону України «Про звернення громадян», та з метою забезпечення конституційного права  громадян на звернення до органів місцевого самоврядування з електронними петиціями, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в додаток 2 «Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Первомайській міській раді», затверджений рішенням міської ради від 28.01.2016 року №24 «Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Первомайська та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Первомайській міській раді», виклавши його у новій редакції, що додається.

2. Визнати рішення міської ради від 26.08.2016 № 27 «Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2016 року №24 «Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Первомайська та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Первомайській міській раді» таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.


Міський голова                                                                                                                               Дромашко Л.Г.


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024