НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-05-07
Про розгляд заяви гр. ХХХХХХХ. гр. ХХХХХХХ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від                             
м. Первомайськ

Про розгляд заяви гр.  ХХХХХХХ. гр.  ХХХХХХХ

 На виконання підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 31, 71, 242 Цивільного кодексу України, статті 177 Сімейного кодексу України, статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», частини 3 статті 17 Закону України «Про охорону дитинства», розглянувши заяву гр. ХХХХХХХ, та гр. ХХХХХХХ  від 28.04.2021 року № 1020/03.13-23 про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу майна, яке належить на праві приватної власності, пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 4 від 30.04.2021 р.), та додані документи, враховуючи  інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Дозволити гр. ХХХХХХХ та ХХХХХХХ, законним представникам малолітньої дитини ХХХХХХХ, ХХХХХХХроку народження, укласти від її імені у нотаріуса договір купівлі-продажу (купівлі) за умовами якого дитина набуває  у власність  квартиру № ХХ по вулиці ХХХХХХХ,  буд. № ХХ  в місті Первомайську Миколаївської області, та які будуть діяти в інтересах малолітньої дитини з правом визначати всі умови договору.

2. Попередити законних представників малолітньої дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту її житлових прав.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                             Олег  ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024