НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-05-12
Про відшкодування витрат МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів в м.Біла Церква (Київська область)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                                   №_________
       м. Первомайськ

Про відшкодування витрат
МФК «Первомайськ» за участь
у календарній грі Чемпіонату
України з футболу серед аматорів
в м.Біла Церква (Київська область)

 

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року№280/97-ВР, на виконання пункту 3.3. напрямків діяльності та заходів міської цільової комплексної Програми розвитку футболу в Первомайській територіальній громаді на 2021-2025 роки,затвердженої рішенням міської ради від 23.12.2020 року №15, відповідно до Календаря ігор Чемпіонату України з футболу серед аматорів, з метою  популяризації та розвитку футболу в Миколаївській області виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

       1. Затвердити кошторис по відшкодуванню витрат МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів між командами ФК «Біла Церква» та МФК «Первомайськ» в м. Біла Церква (Київська область) 18.04.2021 року (додаток 1).

       2.Забезпечити виплату грошових стипендій кожному гравцю та тренерському складу команди на особистий картковий рахунок за перемогу (1:4) у календарній грі та здійснити відшкодування проїзду та добових, згідно затвердженого складу команди (додаток 2).

       3.Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської цільової комплексної Програми розвитку футболу в Первомайській територіальній громаді на 2021-2025 роки за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів в  м. Біла Церква (Київська область) згідно затвердженого кошторису.

        4. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевська) здійснити розрахунки відповідно до затвердженого кошторису по відшкодуванню витрат МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів в м. Біла Церка (Київська область).

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира РЯБЧЕНКА.


 Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки 1-2

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024