НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-05-12
Про відшкодування витрат МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів в смт. Миколаївка (Сумська область)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                                   №_________
       м. Первомайськ

Про відшкодування витрат
МФК «Первомайськ» за участь
у календарній грі Чемпіонату
України з футболу серед аматорів
в смт. Миколаївка (Сумська область)

 

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року№280/97-ВР, на виконання пункту 3.3. напрямків діяльності та заходів міської цільової комплексної Програми розвитку футболу в Первомайській територіальній громаді на 2021-2025 роки,затвердженої рішенням міської ради від 23.12.2020 року №15, відповідно до Календаря ігор Чемпіонату України з футболу серед аматорів, з метою  популяризації та розвитку футболу в Миколаївській області виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:

          1. Затвердити кошторис по відшкодуванню витрат МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів між командами ФК «Вікторія» та МФК «Первомайськ» в смт. Миколаївка (Сумська область) 03.04.2021 року (додаток 1).

          2. Забезпечити виплату грошових стипендій кожному гравцю та тренерському складу команди на особистий картковий рахунок за поразку (4:1) у календарній грі та здійснити відшкодування проїзду та добових, згідно затвердженого складу команди (додаток 2 ).

          3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської цільової комплексної Програми розвитку футболу в Первомайській територіальній громаді на 2021-2025 роки за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів в смт. Миколаївка (Сумська область) згідно затвердженого кошторису.

         4. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевська) здійснити розрахунки відповідно до затвердженого  кошторису по відшкодуванню витрат МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів в смт. Миколаївка (Сумська область).

         5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

  Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024