НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-05-13
Про затвердження положення про відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
____ СЕСІЯ     ______ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від      ______________ №  ---
м. Первомайськ

Про затвердження положення
про відділ державної реєстрації
речових прав на нерухоме майно,
їх обтяжень, юридичних осіб
та фізичних осіб-підприємців апарату
виконавчого комітету Первомайської міської ради 

Відповідно до частини четвертої статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року №280/97-ВР зі змінами та доповненнями, з метою впорядкування функціональних обов’язків та повноважень відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців апарату виконавчого комітету міської ради відповідно до чинного законодавства міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити положення про відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців апарату виконавчого комітету міської ради, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 28.01.2016 року № 19  «Про затвердження положення про відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців апарату виконавчого комітету міської ради». 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади. 

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024