НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-05-14
Про внесення змін до контракту від 31.08.2019 року з головним лікарем Комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської районної ради Миколаївської області шляхом укладання додаткової угоди

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
_ СЕСІЯ     _____СКЛИКАННЯ

                                              

РІШЕННЯ

від  __________року   
м. Первомайськ

Про внесення змін до контракту
від 31.08.2019 року з головним лікарем
Комунального некомерційного підприємства
«Первомайська центральна районна лікарня»
Первомайської районної ради Миколаївської області
шляхом укладання додаткової угоди 

Відповідно до пункту 43 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 792 «Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та типових форм контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішень Первомайської міської ради від 23.12.2020 року ІІ пленарного засідання № 26 «Про передавання з комунальної власності територіальних громад сіл, селищ Первомайського району Миколаївської області до комунальної власності Первомайської територіальної громади в особі Первомайської міської ради Комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської районної ради Миколаївської області», від 28.01.2021 року № 58 «Про включення Первомайської міської ради до складу засновника Комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської районної ради Миколаївської області», міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни до контракту від 31.08.2019 року з головним лікарем Комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської районної ради Миколаївської області, шляхом укладання додаткової угоди, яка є його невід’ємною частиною (Додаток). 

2. Уповноважити від імені Первомайської міської ради Миколаївської області міського голову Олега ДЕМЧЕНКА підписати з Віктором ГОТКОЮ додаткову угоду відповідно до чинного законодавства.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради. 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

Міський голова                                                                    Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024