НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-05-14
Про затвердження Положення про управління освіти Первомайської міської ради Миколаївської області в новій редакції

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від   __________ № ______                                 

 

Про затвердження Положення про
управління освіти Первомайської
міської  ради  Миколаївської області
в новій редакції

 

         Відповідно до статті 25, частини 4 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР (зі змінами), на виконання статей 25, 66 Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 № 2145-VІІІ, з метою приведення установчих документів управління освіти Первомайської міської ради у відповідність до вимог чинного законодавства, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про управління освіти Первомайської міської ради Миколаївської області в новій редакції, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність пункт 2 рішення міської ради від 01.03.2018 року № 26 «Про визначення управління освіти Первомайської міської ради уповноваженим органом засновника з управління комунальними закладами освіти міста Первомайська, затвердження Положення про управління освіти Первомайської міської ради в новій редакції».

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, тендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

Лариса Розмаїта 55644


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024