НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-05-31
Про призначення конкурсу на право укладання Договору щодо розміщення засобу пересувної/ об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі

 

ПЕРВОМАЙСЬКА     МІСЬКА     РАДА
Миколаївської  області
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від ______________ № ____
м. ПервомайськА     МІСЬКА     РАДА

Про призначення конкурсу на право укладання
Договору щодо розміщення засобу пересувної/
об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі 

Керуючись підпунктом 1 пункту «а» та підпунктом 2 пункту «б» статті 30 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР  «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.01.2018 року №17 «Про упорядкування розміщення засобів пересувної та об'єктів сезонної дрібно- роздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ» та рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.05.2021 року № 200 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2018 року № 17 «Про упорядкування розміщення засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ» з метою упорядкування розміщення засобів пересувної та об'єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі виконавчий комітет міської ради  

ВИРІШИВ: 

1. Провести конкурс на право укладення Договору щодо розміщення засобу пересувної / об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі    7липня 2021 року о 10.00 в кабінеті 302 виконавчого комітету міської ради. 

2.  Конкурсному комітету:

2.1. Опублікувати оголошення про проведення конкурсу на право укладення Договору щодо розміщення засобу пересувної/об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі у газеті «Вісник Первомайська» та на офіційному сайті Первомайської міської ради.

Термін: до 17 червня 2021 року

2.2. Організувати проведення конкурсу у відповідності до чинного законодавства України та Положення про організацію проведення конкурсу на право укладення Договору щодо розміщення засобу пересувної/об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі. 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

Міський голова                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024