НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-06-09
Про затвердження Положення про Дошку пошани «Наша громада»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
____ СЕСІЯ                                       ___СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від ________________№_______
м.Первомайськ

Про затвердження Положення про
Дошку пошани «Наша громада» 

Відповідно до статей 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою відзначення та стимулювання осіб, які досягли високого професіоналізму і значних успіхів у різних сферах діяльності, зробили вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток Первомайської міської територіальної громади, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про Дошку пошани «Наша громада», що додається.

2. Обсяги фінансування визначаються щороку за наявності фінансового ресурсу під час затвердження бюджету на відповідний рік та внесення змін до нього.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 29.03.2016 року № 19 «Про затвердження Положення про міську Дошку пошани «Наше місто» у новій редакції».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади. 

Міський голова                                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024