НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-06-09
Про проведення конкурсу на кращу ескіз-ідею щодо ландшафтного дизайну міського парку культури та відпочинку «Дружба народів» та квіткових клумб в місті Первомайськ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про проведення конкурсу на кращу
ескіз-ідею щодо ландшафтного дизайну
міського парку культури та відпочинку
«Дружба народів» та квіткових клумб
в місті Первомайськ

Керуючись статтями 32, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою облаштування міського парку культури та відпочинку «Дружба народів» та квіткових клумб міста Первомайська, забезпечення позитивних змін у розвитку інфраструктури та довкілля міста, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести конкурс на кращу ескіз-ідею щодо ландшафтного дизайну міського парку культури та відпочинку «Дружба народів» та міських квіткових клумб в місті Первомайськ (далі – Конкурс).

2. Затвердити Положення про проведення конкурсу на кращу ескіз-ідею щодо ландшафтного дизайну міського парку культури та відпочинку «Дружба народів» та квіткових клумб в місті Первомайськ (Додаток 1).

3. Створити конкурсну комісію на кращу ескіз-ідею щодо ландшафтного дизайну міського парку культури та відпочинку «Дружба народів» та квіткових клумб в місті Первомайськ (Додаток 2).

4. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради забезпечити :

4.1. Прийняття ескіз-ідей для участі в конкурсі з 15 червня до 15 липня 2021 року;

4.2. Широке висвітлення заходів, пов’язаних з підготовкою та проведенням Конкурсу.

5. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради спільно з фінансовим управління міської ради внести на розгляд постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва пропозиції щодо виділення коштів для преміювання переможців конкурсу на кращу ескіз-ідею щодо ландшафтного дизайну міського парку культури та відпочинку «Дружба народів» та квіткових клумб в місті Первомайськ.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024