НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-06-11
Про створення постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Первомайської міської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА     МІСЬКА     РАДА
Миколаївської  області
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  _______________ № ____
м. Первомайськ

Про створення постійно діючої Комісії із
встановлення факту отруєння бджіл на території
Первомайської міської територіальної громади

 

Відповідно до статті 40 Закону України від 21.05.19997 року №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами та доповненнями), Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 року № 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», з метою обстеження пасік і фіксації випадків отруєння бджіл на вимогу та за заявою власника пасіки до виконавчого комітету міської ради із встановлення факту отруєння бджіл та у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити склад постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Первомайської міської територіальної громади (далі – Комісія) (додаток ).

2. Комісії у своїй діяльності керуватись Інструкцією з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, затвердженою Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 року № 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва».

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2021 року № 132 «Про створення постійно діючої Комісії із встановлення факту отруєння бджіл».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА. 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО



Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024